X inchide

Automatic Gearbox-Cel mai bun raport calitate-pret in reparatii cutii automate

Recent tot mai multi romani au descoperit faptul ca o masina care functioneaza pe baza unei cutii de viteze automata aduce anumite avantaje. Astfel, datorita faptului ca soferul nu mai trebuie sa ia mana de pe volan controlul asupra masinii este mult mai bun, iar datorita faptului ca masinile avand cutii de viteze automate nu au pedala de ambreiaj creste mobilitatea soferului atunci cand se afla la volan. Pe de alta parte, o cutie de viteze automata este cu mult mai complexa decat una manuala.

Prin urmare, atunci cand apar defectiuni in functionarea unei astfel de cutii de viteze nu iti ramane decat sa apelezi la serviciile unui service auto specializat in reparatii cutii automate.Unul dintre cele mai reputate astfel de service-uri auto la care gasesti cel mai bun raport calitate-pret in materie de reparatii cutii automate este Automatic Gearbox din Bucuresti.

Pentru ca de peste 20 de ani oferim o gama foarte diversificata de servicii in repararea cutiilor de viteze pentru toate tipurile de masini, am remarcat faptul ca oferta de servicii pentru reparatii cutii automate nu este suficient acoperita in Romania, iar numarul de astfel de masini care functioneaza pe baza cutiilor de viteze automate este in continua crestere. Prin urmare, am decis ca intreg personalul nostru sa se specializeze in cele mai bune stagii pe reparatii cutii automate si astfel in ultimii ani am devenit lideri in a oferi pachete de servicii complete in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate.

Calitatea tuturor serviciilor oferite de catre mecanicii nostri este girata de faptul ca suntem o firma autorizata de RAR (Registrul Auto Roman). Mai mult decat atat, lucram cu furnizori de piese auto de renume mondial si orice piesa pe care o inlocuim este nou-nouta si originala. De asemenea, garantam pentru piesele inlocuite, dar si pentru manopera mecanicilor nostri. Intreaga oferta de servicii si toate informatiile referitoare la Automatic Gearbox pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Orice sofer trebuie sa fie constient de faptul ca la primele semne ca o cutie de viteze automata nu functioneaza corespunzator trebuie sa apeleze la serviciile unui mecanic specializat in reparatii cutii automate. Foarte multi soferi se ingrozesc la ideea ca trebuie sa se programeze cu saptamani in avans pentru o revizie sau pentru o diagnoza. Ei bine, tocmai de aceea la Automatic Gearbox am decis sa nu mai facem programari pentru serviciile de diagnoza si astfel orice sofer poate sa apeleze la serviciile noastre imediat ce are intrebari cu privire la conditia cutiei de viteze automate a masinii sale.

Ba mai mult, serviciile de diagnoza oferite de catre Automatic Gearbox sunt gratuite. Cu astfel de oferte este greu sa nu alegi Automatic Gearbox atunci cand vine vorba de reparatii cutii automate.Costurile serviciilor oferite de noi sunt fara concurenta pe piata, iar acest lucru este dat si de faptul ca incercam mai intai reconditionarea pieselor si doar ca ultima solutie inlocuirea acestora cu unele noi. Prin urmare, orice client are garantia faptului ca toate costurile sunt reale si absolut necesare pentru a repune masina din nou la drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *