X inchide

Autodesk Revit 2022 – Solutia software ideala pentru proiectarea spatiilor de birouri respectand regulile de distantare fizica

Fara doar si poate ca domeniul constructiilor este unul dintre acele domenii avand o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii. Foarte multe tipuri de proiecte de constructii s-au dezvoltat in ultimii ani, iar ridicarea diferitelor spatii de birouri se numara cu siguranta printre principalele astfel de proiecte. Insa spatiile de birouri construite in zilele noastre trebuie sa raspunda secolului in care traim.

In acest sens atunci cand vorbim despre proiectarea si realizarea constructiilor cu destinatie spatii de birouri, programele asistate de computer se numara printre resursele tehnologice folosite in eficientizarea acestor etape.Dintre programele asistate de calculator, suita de programe de la Autodesk este cu siguranta printre cele mai bine cotate in randul acelora care activeaza in acest domeniu.

Insa dincolo de cerintele cunoscute deja in ceea ce priveste spatiile de birouri, pandemia de coronavirus care a afectat intreaga lume in ultimul an si jumatate a obligat proiectantii si constructorii sa adapteze planurile de constructii noii realitati si noilor cerinte impuse de aceasta pandemie. Tocmai de aceea, Autodesk se adreseaza proiectantilor cu aplicatia Revit 2022. Aceasta aplicatie poate fi folosita eficienta pentru a configura si pentru a gestiona cladirile cu destinatia spatii de birouri.

In vederea adaptarii spatiilor de birouri la noile reguli de distantare fizica impuse in contextul pandemiei de coronavirus, Autodesk Revit 2022 aduce in prim plan modulul People Flow Toolkit. Acest modul poate sa extinda functionalitatea Path of Travel care era deja implementata in Revit 2020. Cu ajutorul modulului People Flow Toolkit pot fi calculate intr-un mod foarte eficient traseele optime din interiorul unei cladiri de birouri. Dincolo de calcularea acestor trasee optime intr-un mod automat, acest modul permite inclusiv vizualizarea traseelor respective.

Cu alte cuvinte, modulul People Flow Toolkit este foarte eficient pentru proiectantii care urmeaza sa stabileasca impactul impus de noile reguli ce vizeaza distantare fizica in spatiile inchise in privinta proiectului aflat in faza de proiectare sau in faza de constructie.

Dincolo de faptul ca Revit 2022 de la Autodesk contribuie la determinarea traseelor optime, acest modul poate fi folosit pentru identificarea directiei fluxului de persoane in interiorul cladirii de birouri. Exista de asemenea optiunea de a calcula si de a vizualiza distanta minima permisa intre mai multe persoane folosind acelasi spatiu in interiorul unei cladiri. In aceasta privinta se calculeaza distantele cele mai scurte concomitent cu stabilirea respectarii distantei minime pentru persoanele care ocupa spatiul respectiv.

Beneficiaza de avantajele si functionalitatile People Flow Toolkit

In momentul in care in cadrul unui proiect se doreste utilizarea modulului People Flow Toolkit, este important de subliniat faptul ca este necesara inscrierea pentru subscriptia Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection (AEC).

Ulterior avand aceasta subscriptie se poate apela la modulul Autodesk Revit 2022 si la toate functionalitatile acestei versiuni noi.Pentru licentierea programului Revit 2022 se poate apela la o firma specializata in astfel de solutii software. Pentru informatii complete privind acesta aplicatie Revit 2022 si modulul People Flow Toolkit, te asteptam pe www.cadexpert.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *