X inchide

Asociatiile de locatari pot apela la servicii profesionale pentru curatenia in scara blocului

Firmele care presteaza servicii de curatenie nu reprezinta chiar o noutate in domeniul prestarilor de servicii din tara noastra. Cu siguranta ca cei mai multi dintre noi au remarcat prezenta unor astfel de firme de curatenie in diferitele centre comerciale sau la locul de munca daca vorbim despre companii relativ mari. Mai mult, exista chiar persoane care apeleaza la astfel de firme de curatenie pentru intretinerea si igienizarea propriei locuinte.

Insa nu sunt multi aceia care stiu ca exista astfel de firme profesioniste in al caror portofoliu regasim inclusiv servicii de curatenie pentru scarile de bloc.Un astfel de serviciu se adreseaza tuturor asociatiilor de proprietari sau locatarilor care locuiesc in blocuri care nu sunt in administrarea unor astfel de asociatii.

Cu ajutorul serviciilor oferite de o firma de curatenie scari de bloc Bucuresti fiecare asociatie de locatari va putea sa administreze mai eficient curatenia in acest spatiu comun, dar si fondurile asociatiei. Pentru locatarii blocurilor care nu au o astfel de asociatie, serviciile unei astfel de firme de curatenie pot fi cea mai buna alegere pentru a nu mai aparea discutii cu privire la curatenia pe scara blocului in care locuiesc.

Ce recomanda o firma de curatenie scari de bloc?

Poate ca la prima vedere ar fi vorba despre costuri mult prea mari pentru intretinerea curateniei intr-o scara de bloc atunci cand vine vorba despre serviciile unei firme de curatenie. De cealalta parte, trebuie spus ca exista mai multe argumente care recomanda alegerea unei astfel de firme atunci cand vine vorba despre curatenia pe scara blocului.

Un prim argument important este respectarea unui program saptamanal de curatenie in scara de bloc. Ca urmare a semnarii contractului de prestari servicii cu firma de curatenie scari de bloc Bucuresti, o asociatie de proprietari are garantia faptului ca saptamanal se va curata si igieniza intreaga scara a blocului, de la intrarea in scara blocului si pana la ultimul etaj. De asemenea, chiar si in conditiile in care persoana desemnata sa faca curatenie intr-o anumita scara de bloc este in concediu, aceasta va fi inlocuita de firma fara ca asociatia de proprietari sa isi mai faca griji in acest sens.

Un al doilea argument in favoarea unei firme profesioniste pentru curatenie scari de bloc Bucuresti se refera la transparenta costurilor. Cu alte cuvinte, odata semnat contractul dintre asociatia de proprietari si firma de curatenie se vor cunoaste exact costurile lunare pentru prestarea serviciilor de curatenie, dar si pentru produsele de curatenie folosite. Acest lucru inseamna ca se vor evita orice discutii intre locatarii blocului respectiv, discutii care apar adesea atunci cand se apeleaza la diferite persoane de curatenie fara vreun contract.

Rezistenta timp indelungat a curateniei este un alt argument care recomanda o firma pentru asociatiile de proprietari.Datorita faptului ca produsele de curatenie sunt intotdeauna din categoria produselor profesionale, dar si datorita personalului cu experienta, scara blocului va avea un aspect curat saptamana de saptamana. Ai in vedere toate aceste aspecte si ia in considerare o firma de curatenie scari de bloc Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *