X inchide

Arcom Glass recomanda sticla rezistenta la foc

Indiferent daca ne referim la locuinta familiei sau daca vorbim despre biroul nostru, siguranta este fara doar si poate pe primul loc.Pe langa siguranta impotriva celor care ne-ar putea sustrage bunuri de valoare, siguranta impotriva hazardelor naturale sau cele produse de om reprezinta cu certitudine o dorinta a fiecaruia dintre noi. Iar unul dintre cele mai mari riscuri este reprezentat de incendiu.

Pentru a spori cat mai mult siguranta in fata unui eventual incendiu, sticla rezistenta la foc poate fi o alegere excelenta pentru orice imobil, indiferent de destinatia acestuia.In cazul oricarui incendiu ce poate ameninta un spatiu riscurile sunt date atat de flacari, cat si de fum.Ei bine, daca optezi pentru sticla antifoc, atunci vei avea un plus de siguranta in fata celor doi factori care pot provoca rani grave si chiar pierderi de vieti omenesti.

Aceasta sticla rezistenta la foc are rolul de a oferi un plus de protectie in fata flacarilor si a fumului in cazul unui incendiu, oferind astfel un timp suplimentar pentru ca persoanele aflate in interiorul spatiului amenintat de foc sa se poata evacua sau un timp suplimentar pentru interventia pompierilor. Mai mult decat atat, avand o astfel de sticla exista mult mai multe sanse ca bunurile aflate in interiorul spatiului care este afectat de un incediu sa fie protejate mai bine, iar pagubele materiale sa fie mult mai mici.

Pentru a oferi aceasta protectie superioara in fata incendiilor, aceasta sticla rezistenta la foc este conceputa din doua straturi de sticla avand o rezistenta termica foarte mare, iar spatiul dintre aceste straturi este umplut cu un gel care se activeaza in momentul in care este supus la temperaturi ridicate.Odata ce intra in actiune gelul respectiv creeaza stratul protector al sticlei in fata flacarilor, devenind astfel un obstacol intre flacari si fum si spatiul care este amenintat de incendiu.

Trebuie subliniat faptul ca straturile de sticla cu rezistenta la temperaturi foarte mari sunt securizate astfel incat sa reziste la presiunea temperaturilor ce pot sa fie foarte ridicate in cazul unui incendiu. De asemenea, rezistenta sticlei antifoc este influentata si de grosimea acestei sticle, grosimea variind de la doar cativa milimetri si pana la cativa zeci de milimetri. Cu cat grosimea sticlei este mai mare, cu atat durata in care sticla rezista in fata focului este mai mare.

Oricine poate sa beneficieze de avantajele oferite de sticla cu rezistenta in fata focului, iar astfel de produse sunt comercializate de Arcom Glass.Aceasta firma specializata in productia si comercializarea de sticla rezistenta la foc ofera o gama variata de astfel de produse.

Astfel, poti gasi aici sticla ce are o rezistenta la foc de 15 minute, de 30 de minute, de 60 de minute, de 90 de minute si chiar de 120 de minute. Oferta completa de astfel de sticla antifoc a celor de la Arcom Glass poate fi gasita pe site-ul acestei firme, si anume la adresa www.fireglass.ro. Alege chiar acum sa sporesti siguranta ta in fata riscului la incendiu alegand oricare dintre aceste tipuri de sticla rezistenta la foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *