X inchide

Arcom Glass partenerul dumneavoastra in usi automate rezistente la foc

Beneficiati de usi automate rezistente la foc din aluminiu si oferiti siguranta deplina angajatiilor care isi desfasoara activitatea in spatiile in care oricand poate parea un incendiu nedorit.Arcom Glass este partenerul dumneavoastra de exceptie atunci cand vine vorba de securitate deplina de aceea ar trebuie sa acordati atentie maxima ofertei online.

Aceste usi sunt certificate si corespund in totalitate normelor in vigoare. In plusm se executa la comanda in functie de dimensiunea de care aveti nevoie.Accesand site-ul www.fireglass.ro va puteti convinge ca aici gasiti produsele dorite. Usile antifoc culisante sunt realizate cu maxima atentie la detalii pentru ca executia lor necesita o analiza minutioasa pentru a indeplini functiile speciale.

Capacitatea usilor rezistente la foc este diferita pentru ca acestea se remarca prin caracteristici specifice pentru o durata de timp, in privinta rezistentei la foc. In cazul producerii unui incendiu din diferite motive, aveti certitudinea deplina ca usile antifoc nu permit trecerea fumului sau a focului in acea incapere.

Acestea izoleaza foarte bine din punct de vedere termic si au capacitatea de a reduce transmiterea caldurii. Usa rezistenta la foc poate opri transmiterea temperaturilor de pana la 180°C.Usile rezistente la foc reprezinta solutia ideala in protejarea incaperilor de dimensiuni mari si mijlocii, fiind deseori intalnite in platformele industriale si depozitele comerciale. Acum aveti posibilitatea de a alege dintre diversele modele disponibile online si le puteti personaliza usor, in functie de cerintele ergonomice ale locatiei.

Usi automate rezistente la foc-calitate fara concurenta

Folosind usi automate rezistente la foc va puteti bucura de eleganta si functionalitate deplina. Acestea detin certificarea de rezistenta la foc si se pliaza perfect necesitatilor clientilor.Se utilizeaza, in spatii de birouri, depozite sau hale de productie. Sunt usi speciale care se incadreaza celui mai bun raport calitate pret.

Usi automate rezistente la foc-costuri accesibile

Aceste usi automate rezistente la foc sunt ideal de folosit in diverse domenii de activitate. Au caracteristici de exceptie oferind protectie maxima pentru o perioada limitata de timp. Acestea au rol de bariere protective atunci cand apare vreun incendiu sau se emana fum.Avantajele acestor usi sunt nenumarate si se remarca prin proprietati exceptionale.

Datorita faptului ca sunt realizate din aluminiu acestea sunt neinflamabile, astfel ca nu pot fi distruse prin ardere in timpul expunerii la un incendiu.Aceste usi antifoc indeplinesc criteriile de limitare a focului si impiedica extinderea acestora. In unele situatii este absolut necesar sa fie folosite acest tip de usi de aceea merita sa va puneti toata incredere in aceasta firma autorizata care prin oferta propusa se ridica la nivelul asteptarilor si celor mai exigent clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *