X inchide

Apeleaza la profesionistii in curatenie pentru curatenia scarilor de bloc

Atunci cand locuiesti la bloc exista mai multe spatii comune pe care le folosesc toti locatarii blocului, iar scara blocului este cel mai folosit astfel de spatiu comun. Toti cei care locuiesc in blocul respectiv folosesc scara pentru a avea acces in locuinta si pentru a iesi din bloc. In acest context este nevoie ca toti locatarii sa cada de acord cu privire la modalitatea de a intretine si de a efectua curatenia in scara blocului.

De foarte multe ori apar discutii cu privire la calitatea curateniei in scara blocului. In cazul unei asociatii de locatari, sarcina de a gasi personal pentru curatenia in scara blocului revine administratorului acestei asociatii. In cazul in care un bloc nu are o astfel de asociatie de locatari, cei care locuiesc pe scara respectiva trebuie sa se ocupe de curatenie.

Ei bine, pentru a scapa de toate neajunsurile si de toate problemele cauzate de curatenia in scara blocului, se poate opta pentru o firma specializata care asigura servicii profesionale de curatenie. Exista firme care asigura inclusiv servicii de curatenie scari de bloc Bucuresti. O astfel de firma faciliteaza foarte mult intreg procesul de curatenie in scara blocului, dar in acelasi timp si gestionarea acestei probleme de catre asociatiile de locatari sau de locatarii scarii de bloc.

In momentul in care alegi sa angajezi o firma pentru curatenie scari de bloc ai certitudinea ca vei beneficia de calitate la cele mai ridicate standarde pentru serviciile prestate. Intreaga scara a blocului si intrarea in bloc vor straluci de curatenie astfel incat chiar si cei mai exigenti dintre locatari se vor declara multumiti de nivelul de igiena si de curatenie al scarii.

De asemenea, o astfel de firma asigura inclusiv procurarea de produse de curatenie si de echipamentele necesare pentru realizarea curateniei. Astfel administratorul asociatiei de locatari sau locatarii nu vor mai fi nevoiti sa caute sa achizitioneze produsele de curatenie sau echipamentele necesare acestei activitati.

Un alt atuu pe care il ofera o firma de curatenie scari de bloc se refera la faptul ca nu vor exista perioade in care scara blocului nu va beneficia de curatenie. Astfel, chiar si atunci cand anumiti angajati sunt in concendiu sau aleg sa renunte la locul de munca respectiv, acestia vor fi inlocuiti cu alti angajati care sa asigure curatenia in scara blocului respectiv.

Nu in ultimul rand transparenta si seriozitatea reprezinta alte argumente care recomanda angajarea unei firme profesioniste pentru curatenia in scara blocului. Odata semnat contractul cu o astfel de firma, vei benenficia de chitanta si facturi pentru serviciile prestate si pentru orice suma achitata firmei respective. De asemenea, fiecare contract de prestari servicii dispune de clauze si de obligatii din partea firmei de curatenie astfel incat poti avea certitudinea ca vei beneficia de profesionalism si integritate.

Daca pana acum curatenia in scara blocului era mereu o disputa intre locatari sau intre asociatia de proprietari si locatarii scarii de bloc, o firma profesionista ce presteaza servicii de curatenie scari de bloc Bucuresti poate fi cea mai inspirata alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *