X inchide

5 strategii de marketing online pentru antreprenori

Dezvoltarea unei afaceri in mediul online este din ce in ce mai atractiva pentru multi antreprenori. Concurenta in mediul online devine din ce in ce mai acerba si trebuie sa stii ce strategii trebuie sa abordezi pentru a-ti asigura succesul in online, fie sa angajezi o agentie SEO care sa se ocupe de pozitionarea afacerii tale in Google. Aici iti vom propune cinci strategii de marketing online care te vor ajuta sa-ti dezvolti afacerea.

1. Promovarea social media

Influenta pe care retelelor sociale o au in mediul de afaceri nu mai este de mult un secret. Acestea te pot ajuta sa directionezi un volum foarte mare de trafic catre site-ul tau. Gama larga a retelelor sociale iti vine si ea in ajutor: prin intermediul lor iti poti tinti foarte bine audienta, anumite segmente preferand utilizarea unei anumite retele sociale.

2. E-mail marketing

Crearea unei baze de date cu clienti carora sa le trimiti informatii despre afacerea ta si produsele comercializate este cea mai sigura si directa cale de a ajunge la audienta ta. Poti masura cu usurinta si exactitate indicatori precum rata de deschidere, de click-uri sau de dezabonare.

3. Content marketing

Generarea de continut calitativ este si ea vitala. Asigura-te ca pe site-ul tau se regaseste continut mereu actualizat, cu informatii relevante si utile pentru utilizatori si segmentele pe care vrei sa le tintesti.

4. Link building

Pune-te la punct cu ultimele strategii de link building. Astfel vei asigura o mai buna indexare a site-ului tau. Analizeaza care site-uri ar fi cele mai potrivite pentru a gazdui un link catre site-ul tau si construieste strategia de abordare a detinatorilor site-ului respectiv.

5. Optimizare continua

Asigura-te ca esti constant in contact cu audienta ta tinta. Afla nevoile acestora si optimizeaza-ti constant site-ul pentru a le satisface nevoile cat mai eficient.Ramai la curent cu ultimele tendinte aparute in mediul online, pentru a ajunge mai usor la posibilii tai clienti si a stabili noi trenduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *