X inchide

5 motive pentru care merita sa soliciti serviciul de inchirieri microbuze

Daca trebuie sa participati la un teambuilding sau vreti sa calatoriti impreuna cu prietenii spre o destinatie de vacanta fara sa aveti grija condusului, oferta de inchirieri microbuze disponibila online va ofera solutia optima.Acum nu aveti nici un motiv pentru care sa nu porniti intr-o excursie cu colegii sau cu un grup mai mare de amici. Dupa ce ati decis data plecarii, destinatia si locul de cazare, mai trebuie sa faceti rost de un mijloc de transport cu care va puteti deplasa in deplina siguranta pana in acel loc.

Analizand toate posibilitatile disponibile veti intelege imediat ca folosirea unui mijloc de transport in comun nu este deloc o idee buna.Daca va impartiti in grupuri mai mici va interveni un cost suplimentar pentru locurile de parcare, atentia la condus si, bineinteles, lipsa distractiei pentru ca intotdeauna o calatorie in grup este plina de voie buna. Prin urmare, cea mai buna metoda ramane inchirierea unui microbuz.

Iata si cateva motive pentru care oferta de inchirieri microbuze de la Lukadi Transport pare a fi alegerea ideala:

  • Loc suficient pentru tot grupul

Cu ajutorul unui microbuz pooare calatori un numar relativ mare de persoane indiferent de greutatea sau inaltimea acestora. In principiu, un microbuz are maxim 20 de locuri, ceea ce este mai mult decat suficient pentru cele mai multe grupuri.

  • Loc suficient pentru fiecare bagaj

Desigur ca un numar mai mare de persoane va avea implicit un numar mare de bagaje, insa nu trebuie sa va faceti nici o grija in acest sens. Va puteti lua toate lucruri le necesare de care veti avea nevoie in acea calatorie pentru ca inchiriatul unui microbuz va ofera aceasta posibilitate.

  • Flexibilitatea itinerariului

Nimic nu este mai neplacut, decat sa pleci pe fuga si sa nu ajungi la timp la destinatie din cauza ca soferul a luat-o pe drumul cel mai lung si anevoios. Acum nu mai trebuie sa alergati sa prindeti un mijloc de transport in comun pentru ca nu mai depindeti de un orar fix.

Soferii care conduc un microbuz inchiriat vor astepta pana ce ajunge toata lumea la locul prestabilit de plecare. In felul acesta, aveti siguranta ca nimeni sa va rata mult asteptata calatorie.

  • Nu exista costuri suplimentare

Daca apelati la serviciul de inchirieri microbuze nu veti mai fi preocupati de faptul ca vor exista costuri suplimentare pentru combustibil sau pentru plata taxelor de parcare. Echipa Lukadi Transport da dovada de transparenta, astfel ca preturile de inchiriere sunt fixe si nu exista niciun fel de costuri suplimentare.

  • Libertate in timpul calatoriilor

Atunci cand plecati intr-o calatorie de afaceri sau in scop turistic este o mare armonie si veselie pentru ca oamenii sunt mereu predispusi la distractie. De ce sa nu va bucurati din plin de fiecare moment de relaxare si sa profitati de fiecare ocazie de a calatori in grup? Intr-un mijloc de transport in comun nu puteti face ceea ce va permiteti intr-un microbuz de inchiriat.

Acum nimic nu va poate impiedica sa calatoriti sigur si confortabil spre destinatia dorita. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa planificati un teambuilding, o iesire cu prietenii sau o excursie cu scoala si sa luati in calcul inchirierea unui microbuz de la Lukadi Transport.

Pentru mai multe detalii accesati imediat site-ul online transport-personal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *