X inchide

5 motive pentru care merita sa aveti firma intr-un catalog de firme online

Un catalog de firme online, reprezinta o baza de date cu cat mai multe firme inscrise care ofera informatii relevante despre profilul de activitate, servicii oferite, date de contact sau orice alta informatie care doreste sa o ofere posibilor clienti.

Un catalog de firme bine realizat dispune de filtre de cautare pentru a usura navigarea unui utilizator in intentia de a gasi un serviciu cat mai potrivit nevoilor lui. este absolut normal atucni cand navigam pe un website in care dorim sa cautam o informatie, dorim sa putem filtra cat mai multe elemente, cum ar fi categoria, localitatea sau un cuvant cheie.

De ce este important sa aveti firma inscrisa intr-un catalog online ?

1: Sunteti mai aproape de potentiali clienti. Da, tendintele se schimba de la un an la altul, iar marea majoritate a persoanelor, mai ales tineri, cauta un produs sau o informatie dorita pe internet. Cu cat existati in mai multe cataloage online cu atat aveti mai multe sanse sa ajunga la dumneavoastra!

2: Daca existati intr-un catalog online oferiti informatii cat mai relevante. Este foarte important sa aveti un profil cat mai detaliat cu descrierea firmei, cu descrierea activitatii si o galerie de imagini, pentru ca “o imagine face cat o mie de cuvinte”.

3: Este important sa aveti firma inscrisa intr-un catalog de firme online pentru a oferi transparenta. O firma cu cat este mai cunoscuta in mediul online si ofera informatii relevante ofera un plus de incredere clientului, ofera acea senzatie de siguranta de care avem nevoie din ce in ce  mai mult atunci cand alegem o firma cu care sa lucram pe un anumit domeniu de activitate.

4: Este important ca firma dumneavoastra sa existe in mediul online pentru ca cei cu care ati lucrat sa va poata lasa un feedback! Da, este un aspect din ce in ce mai important din punctul meu de vedere. Nu trebuie sa va speriati de acest aspect ci sa il priviti ca o motivare sa oferiti servicii de cat mai buna calitate. In acest mod o sa primiti cat mai multe recencii pozitive ceea ce ii poate influenta in mod direct si pe alti sa cumpere de la servicii sau produse de la dumneavoastra!

5: Unul din cele mai importante aspecte pentru care trebuie sa existati in cat mai multe cataloage online o reprezinta autoriatea brandului dumneavoastra. daca intentionati sa va dezvoltati cat mai mult numele brandului este necesar ca acesta sa existe pe cat mai multe pagini din mediul online. Insa atentie unde si cum va adaugati numele brandului deoarece in multe cazuri mai rau va poate afecta.

Unde gasesc un catalog de firme online ?

La o simpla cautare in google o sa gasiti destul de multe portaluri care ofera acest serviciu in mod gratuit sau contra cost. Eu va recomand un website cu o lista de firme destul de bine optimizata pentru a oferi o experienta placuta utlizatorului, este vorba de Firme365.ro.

Pe firme365 aveti posibilitatea de de a adauga atat profilul firmei cat si articole care sa va ajute la promovare. Este un domeniu care exista din 2008 si are o autoritate destul de mare care va poate ajuta la promovarea brandului dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *