5 motive care recomanda International Know-How Center

In contextul in care piata fortei se schimba foarte rapid, este fireasca nevoia oamenilor de a gasi modalitati pentru a se adapta acestor schimbari. Pentru a veni in intampinarea nevoilor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, dar si in intampinarea nevoilor angajatorilor de a beneficia de personal calificat, International Know-How Center organizeaza numeroase cursuri de calificare si de formare profesionala. In ceea urmeaza sunt amintite principalele 5 motive pentru care acest furnizor de formare profesionala a adultilor.

1. Este un centru de formare profesionala autorizat

Primul motiv care recomanda International Know-How Center este faptul ca acest centru de formare profesionala este autorizat si acreditat de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Prin urmare toate cursurile prestate se finalizeaza prin eliberarea unui certificat recunoscut de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Un astfel de certificat este recunoscut atat in tara, cat si la nivelul Uniunii Europene.

2. Adaptarea cursurilor de calificare la cerintele pietei fortei de munca

Un al doilea argument foarte important este faptul ca toate cursurile propuse sunt adaptate la cerintele actuale ale pietei forte de munca. Cu alte cuvinte, indiferent daca vorbim despre calificarea pentru meseria de bucatar, sudor, instalator pentru instalatii tehnico-sanitare si gaze naturale, lacatus mecanic sau alte astfel de meserii, cursurile vin sa acopere cererea de astfel de meserii de pe piata fortei de munca. Acest lucru inseamna ca odata cu finalizarea cursului de formare, in cel mai scurt timp vei gasi un loc de munca pentru profesia pentru care te-ai calificat.

3. Flexibilitate in urmarea cursurilor de formare

Posibilitatea de a urma cursuri in diferite localitati si judete din tara, dar si posibilitatea de a organiza cursuri la solicitari ferme, reprezinta un alt motiv care recomanda acest furnizor de servicii de formare profesionala. Parcurgerea cursurilor in format online pentru partea teoretica ofera de asemenea un plus de flexibilitate pentru cursanti.

4. Experienta in formarea profesionala a adultilor

Fara doar si poate ca experienta personalului calificat in predarea cursurilor este un motiv care recomanda International Know-How Center. Cei peste 17 ani de zile de formare profesionala a adultilor reprezinta un mare plus pentru toti aceia care isi doresc sa urmeze un astfel de curs de calificare.

5. Diversitatea cursurilor de formare profesionala

Nu in ultimul rand putem aminti in randul motivelor care recomanda acest centru de formare profesionala a adultilor diversitatea foarte mare a cursurilor de calificare oferite. De la cursuri de formare pentru bucatar si cofetar/patiser, pana la cursuri de calificare pentru sudor, mecanic auto sau tinichigiu vopsitor auto, pentru toate acestea si multe alte profesii sunt oferite cursuri de calificare.

In situatia in care iti doresti o reconversie profesionala sau intentionezi sa te califici pentru o meserie prin intermediul unui astfel de curs de formare profesionala, International Know-How Center poate fi alegerea potrivita.Cursurile de formare sunt organizate in mai multe judete din tara, si anume in judetele Bihor (Oradea, Salonta, Alesd, Beius, Marghita), Arad (Arad, Sebis, Chisineu Cris, Ineu, Curtici), Timis  (Timisoara, Buzias, Lugoj, Recas), Satu Mare (Satu Mare, Carei, Negresti-Oas), Salaj (Zalau, Simleul Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei), Cluj (Cluj-Napoca, Huedin, Turda, Gherla, Dej), Alba(Alba-Iulia, Campeni, Abrud, Teius, Sebes) si Maramures (Ulmeni, Baia Mare, Seini, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus).

Daca aceste argumente te-au convins sa alegi acest furnizor de formare profesionala a adultilor, poti afla toate informatiile necesare cu privire la cursurile oferite pe www.cursuricalificarepro.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *